Lei av å pendle? Her finner du noen god løsninger som sparer deg for rushtiden

Der er et herk å gå på jobb. Spesielt om man bor i et land hvor man må kaste seg over brøytekanter før sola har kommet seg horisonten, hvor snørret fryser til is, og hvor veiene er tette og bussene er fulle, akkurat når du skal komme deg på jobb. Hjemmekontor er løsningen på mye av dette problemet. Hjemmekontor på en tropeøy kurerer helheten av problemet, spesielt der hvor utepilsen koster rundt 20 kroner.

 

Internett har gjort denne drømmetilstanden til en mulighet.

 

Selskaper som CMC Markets og liknende, gjør det mulig for deg å tjene et levebrød med tastaturet som verktøy. Dertil er det et enormt vekstmarked for internettjobber som er spesifikt norske. For deg som ikke føler for å handle med verdipapirer, eller med valuta, så finnes det også andre alternativer.

==Mobilhandel er en vekstbransje med enormt gode tall==

 

Antallet handler med mobiltelefonen har skutt fart, og omsetningen som blir generert gjennom handel på nettet har doblet seg hvert år siden 2012. Grunnen er selvfølgelig at de fleste nå i dag er online med mobiltelefonen, og langsomt øker hvilke praktiske handlinger de gjennomfører ved hjelp av denne.

 

Dermed øker volumet for netthandel, og mange forsøker å komme seg inn i dette vekstmarkedet. Om du ikke vil starte en nettbutikk selv, så finnes det mange andre talent og evner som etterlyses. Blant internasjonale selskaper som vil inn på det norske markedet, så finnes det mange jobber innen språk, markedsføring og skrift, men også innen kundebehandling via epost og telefon.

 

Dertil er det selvfølgelig også etterspørsel etter data-ingeniører som kan norsk, så vel som flere programmeringsspråk som brukes når man lager nettsider.

Før du vet ordet av det kan du altså slippe å slite deg til jobben hver dag, men heller sette deg ned foran din gjemme-PC med en kopp kaffe, når du selv føler for det.